De voornaam Denisha

Deze naam wordt voornamelijk voor vrouwen gebruikt.

De voornaam "Denisha" is een relatief moderne naam die voornamelijk voorkomt in Nederland en de Verenigde Staten. Hoewel de oorsprong van de naam niet helemaal duidelijk is, wordt aangenomen dat het een variatie is van de naam "Denise" of "Danisha". De naam "Denisha" heeft geen sterke culturele of historische achtergrond verbonden aan een specifieke etniciteit of religie. Het is een redelijk zeldzame naam in Nederland, die vooral populair lijkt te zijn geworden in de afgelopen 20-30 jaar.

Wat opvallend is aan de voornaam "Denisha" is de variatie in spelling die je kunt tegenkomen. Naast de gebruikelijke spelling met een "e," kun je ook varianten vinden zoals "Deniesha," "Denysha" of "Danesha." Deze varianten kunnen beïnvloed zijn door verschillende culturele achtergronden of persoonlijke voorkeuren van ouders. Hoewel de naam niet tot de meest populaire voornamen behoort, heeft "Denisha" toch een plek gekregen in de Nederlandse namenlijsten en wordt deze zo nu en dan gekozen door ouders die op zoek zijn naar een unieke en eigentijdse naam voor hun kind.

Computer gegenereerde tekst

Andere schrijfwijzen zijn: Dénisha, Denísha

Met een lettertje anders heb je: Cenisha, D'nisha, Danisha, Delisha, Demisha, Denicha, Denisea, Denishe, Denisia, Denisja, Deniska, Denissa, Denisya, Denusha, Denysha, Derisha, Detisha, Devisha, Dewisha, Dinisha, Donisha, Dynisha, Fenisha, Genisha, Jenisha, Kenisha, Lenisha, Menisha, Qenisha, Renisha, Tenisha, Venisha, Zenisha

Zie ook