De voornaam Balou

Deze naam wordt voornamelijk voor vrouwen gebruikt.

De voornaam "Balou" is een relatief zeldzame voornaam in Nederland. Het is geen traditionele Nederlandse naam en heeft zijn oorsprong in andere culturen. Balou wordt voornamelijk geassocieerd met de naam van het personage uit de Disney-film "Jungle Book". Deze naam is van nature uniseks, wat betekent dat het zowel aan jongens als meisjes kan worden gegeven. Over het algemeen wordt de naam geassocieerd met speelsheid en avontuur, dankzij het karakter van Balou in de film. Op basis van de beschikbare gegevens lijkt de populariteit van de naam Balou in Nederland de afgelopen jaren stabiel te zijn geweest, zonder een significante stijging of daling.

Hoewel er geen exacte cijfers zijn over het aantal kinderen dat de naam Balou draagt, kan worden gezegd dat het een relatief minder gebruikelijke voornaam is in vergelijking met meer traditionele Nederlandse namen. Het kan worden gezien als een alternatieve naamkeuze voor ouders die op zoek zijn naar een unieke en speelse voornaam voor hun kind. Het is belangrijk op te merken dat de populariteit van een voornaam vaak onderhevig is aan trends en persoonlijke voorkeuren, waardoor de populariteit kan variëren van jaar tot jaar.

Computer gegenereerde tekst

Met een letter anders krijg je Babou, Badou, Bafou, Baiou, Baloe, Balog, Balol, Balon, Balor, Balot, Baloy, Bamou, Banou, Barou, Batou, Bayou, Belou, Bilou, Bolou, Calou, Dalou, Falou, Galou, Jalou, Kalou, Lalou, Malou, Nalou, Palou, Salou, Valou, Yalou

Zie ook