De voornaam Jevon

Deze naam wordt voornamelijk voor mannen gebruikt.

De voornaam "Jevon" is van oorsprong een Engelse naam die langzaamaan ook in Nederland wat meer bekendheid heeft gekregen. Hoewel het geen veelvoorkomende naam is, wordt het nog steeds regelmatig aan pasgeboren jongens gegeven. De betekenis van de naam "Jevon" is niet eenduidig vastgesteld, maar er wordt vaak verwezen naar een oorsprong in het Welsh, waar het de betekenis "jonge krijger" zou hebben.

Hoewel de naam "Jevon" redelijk uniek is, zijn er wel variaties en alternatieve spellingen die soms gebruikt worden. Een mogelijke variant is "Jevin" of "Geven". Het gebruik van deze alternatieve spellingswijzen kan echter verschillen per regio en persoonlijke voorkeur. Over het algemeen kan gesteld worden dat de naam "Jevon" niet echt trendgevoelig is en daardoor een tijdloze uitstraling heeft. Het is een naam die niet wordt bepaald door mode of populaire trends, maar eerder door persoonlijke voorkeur.

Computer gegenereerde tekst

Andere schrijfwijzen zijn: Jévon, Jèvon

Met een lettertje anders heb je: Aevon, Bevon, Devon, Gevon, Hevon, Javon, Jeaon, Jedon, Jelon, Jemon, Jeron, Jeson, Jeton, Jevan, Jeven, Jevin, Jewon, Jivon, Jovon, Jyvon, Kevon, Levon, Nevon, Qevon, Revon, Sevon, Yevon, Zevon

Zie ook