De voornaam Kae

Deze naam wordt voornamelijk voor vrouwen gebruikt.

De voornaam "Kae" is een vrij zeldzame naam in Nederland. Het wordt voornamelijk gebruikt als meisjesnaam, maar komt ook sporadisch voor als jongensnaam. De herkomst en betekenis van de naam "Kae" zijn niet eenduidig, aangezien het geen traditionele Nederlandse naam is. Het kan echter worden gezien als een variant van de Engelse naam "Kay", die verwijst naar de letter "K" in het internationale spellingsalfabet.

Volgens de Nederlandse Namendatabank van het Meertens Instituut waren er in 2020 slechts enkele tientallen personen met de voornaam "Kae" in Nederland. Deze naam lijkt dus niet bijzonder populair te zijn en behoort daarmee tot de meer unieke namen in Nederland. Het is interessant om op te merken dat naamgeving vaak gevoelig is voor trends en mode, en dat minder gebruikelijke namen soms populairder kunnen worden door bijvoorbeeld beroemdheden of de invloed van andere culturen. Het is mogelijk dat de populariteit van de naam "Kae" in de toekomst kan veranderen onder invloed van dergelijke factoren.

Computer gegenereerde tekst

Een andere schrijfwijze is Kaé

Met een letter anders krijg je Bae, Cae, Dae, Fae, Gae, Hae, Jae, Kaa, Kab, Kah, Kai, Kaj, Kak, Kal, Kam, Kan, Kao, Kap, Kar, Kas, Kat, Kau, Kaw, Kay, Kaz, Kee, Khe, Kie, Koe, Kue, Kwe, Kye, Lae, Mae, Nae, Pae, Rae, Sae, Tae, Wae, Xae, Yae, Zae, bae, mae

Zie ook