De voornaam Pam

Deze naam wordt ook als achternaam gebruikt. Deze naam wordt voornamelijk voor vrouwen gebruikt.

De voornaam "Pam" is een relatief zeldzame naam in Nederland. Het is een unisex naam, wat betekent dat het zowel aan jongens als aan meisjes gegeven kan worden. De naam komt voort uit het Engels en is een verkorting van de namen Pamela en Pamella. Hoewel het geen traditioneel Nederlandse voornaam is, wordt de naam wel af en toe gebruikt door Nederlandse ouders.

In de afgelopen decennia is het gebruik van de naam "Pam" redelijk stabiel gebleven. Er zijn geen significante pieken of dalen geweest in de populariteit ervan. Dit suggereert dat de naam niet bijzonder trendy is en dat ouders die voor deze naam kiezen, waarschijnlijk een persoonlijke voorkeur hebben voor de eenvoud en beknoptheid van de naam. Het feit dat het een unisex naam is, kan ook aantrekkelijk zijn voor ouders die op zoek zijn naar een genderneutrale voornaam voor hun kind.

Computer gegenereerde tekst

Een andere schrijfwijze is PAM

Met een letter anders krijg je Aam, Bam, Cam, Dam, Eam, Fam, Gam, Ham, Iam, Jam, Kam, Lam, Mam, Nam, Paa, Pab, Pac, Pad, Pae, Paf, Pah, Pai, Paj, Pak, Pal, Pan, Pao, Par, Pas, Pat, Pau, Pav, Paw, Pax, Pay, Paz, Pbm, Pcm, Pdm, Pem, Pfm, Pgm, Phm, Pim, Pjm, Pkm, Plm, Pmm, Pom, Ppm, Pqm, Ptm, Pum, Pvm, Pwm, Pym, Qam, Ram, Sam, Tam, Wam, Xam, Yam, Zam, cam

Zie ook