De voornaam Sanae

Deze naam wordt voornamelijk voor vrouwen gebruikt.

De voornaam "Sanae" is een unisexnaam die zowel voor meisjes als jongens wordt gebruikt, hoewel het over het algemeen vaker voorkomt als meisjesnaam. De naam heeft zijn oorsprong in het Arabisch en betekent "schitterend" of "stralend". Het is een naam die vrij zeldzaam is in Nederland.

Hoewel er weinig informatie beschikbaar is over de populariteit van de voornaam "Sanae" in Nederland, kan worden opgemerkt dat het geen frequent voorkomende naam is. Het is niet terug te vinden in de top 20 van populaire namen van de afgelopen jaren. Dit kan erop wijzen dat ouders die voor deze naam kiezen vaak op zoek zijn naar een unieke en bijzondere naam voor hun kind. Het gebruik van Arabische namen in Nederland is de afgelopen decennia wel toegenomen, wat kan bijdragen aan de groeiende bekendheid van de naam "Sanae".

Computer gegenereerde tekst

Andere schrijfwijzen zijn: Sanaé, Sanâe, Sanaê

Met een lettertje anders heb je: Danae, Hanae, Janae, Kanae, Lanae, Manae, Nanae, Ranae, Sabae, Sadae, Safae, Sakae, Salae, Samae, Sana', Sanaa, Sanab, Sanad, Sanah, Sanai, Sanal, Sanam, Sanan, Sanar, Sanas, Sanat, Sanay, Sanaz, Sande, Sanee, Sange, Sanie, Sanje, Sanke, Sanne, Sanoe, Sanse, Sante, Sanye, Sarae, Savae, Senae, Sinae, Tanae, Xanae, Yanae, Zanae

Zie ook