De voornaam Mou

Deze naam wordt ook als achternaam gebruikt.

De voornaam "Mou" is een vrij zeldzame voornaam in Nederland. Het is een unisex naam die zowel aan jongens als meisjes gegeven kan worden. Mou is oorspronkelijk een Chinese naam en wordt vaak gebruikt als afkorting van andere namen zoals Maureen, Moulin of Mohammed. Ondanks zijn zeldzaamheid is de naam Mou wel bekend bij een kleinere groep mensen.

Aangezien Mou geen typisch Nederlandse naam is, zijn er weinig historische gegevens beschikbaar over het gebruik van deze voornaam in Nederland. De naam lijkt in de afgelopen jaren wat meer populariteit te hebben gewonnen, mogelijk door de diversiteit in naamgeving en de invloed van verschillende culturen in Nederland. Hoewel er weinig bekend is over de betekenis van de naam Mou, kan het ervaren worden als een exotische en unieke keuze voor ouders die op zoek zijn naar iets anders dan de meer traditionele Nederlandse namen.

Computer gegenereerde tekst

Met een letter anders krijg je Aou, Bou, Dou, Fou, Gou, Hou, Jou, Kou, Lou, Mau, Mbu, Meu, Miu, Moa, Moc, Mod, Moe, Moh, Moi, Moj, Mok, Mol, Mom, Mon, Moo, Mop, Moq, Mor, Mos, Mot, Mov, Mow, Mox, Moy, Nou, Pou, Rou, Sou, Tou, Wou, Xou, You, Zou

Zie ook