De voornaam Tol

Deze naam wordt ook als achternaam gebruikt.

De voornaam "Tol" is een unieke en vrij zeldzame naam in Nederland. Hoewel er geen specifieke betekenis of oorsprong bekend is, lijkt het waarschijnlijk dat de naam afgeleid is van een achternaam. In Nederland worden voornamen soms gebaseerd op familienamen, maar het is mogelijk dat "Tol" ook geïnspireerd kan zijn op andere elementen. Het is interessant om te vermelden dat de naam "Tol" voornamelijk als jongensnaam wordt gebruikt, hoewel het niet exclusief is voor het mannelijke geslacht.

Als we kijken naar de populariteit van de naam "Tol", merken we op dat deze zich in een relatief lage regionen bevindt. In 2020 werden er slechts enkele kinderen met deze voornaam geregistreerd. Het is belangrijk op te merken dat nationale trends en populariteit van namen in de loop der jaren kunnen veranderen. Hieruit kunnen we concluderen dat de naam "Tol" niet wijdverspreid is en eerder als uniek kan worden beschouwd. Ondanks de beperkte beschikbare informatie over deze voornaam, kan worden gesteld dat "Tol" een opvallende en zeldzame keuze is voor ouders in Nederland.

Computer gegenereerde tekst

Met een letter anders krijg je Bol, Col, Dol, Fol, Gol, Hol, Jol, Kol, Lol, Mol, Nol, Pol, Rol, Sol, Tal, Tel, Til, Tml, Toa, Tob, Tod, Toe, Tof, Toh, Toi, Toj, Tok, Tom, Ton, Too, Top, Tor, Tos, Tot, Tou, Tov, Tow, Tox, Toy, Toz, Tul, Tyl, Wol, Yol

Zie ook