De voornaam Davin

Deze naam wordt ook als achternaam gebruikt. Deze naam wordt voornamelijk voor mannen gebruikt.

De voornaam "Davin" is een relatief zeldzame naam die in Nederland gebruikt wordt. Het is afgeleid van het Hebreeuwse woord "David", wat "geliefde" betekent. De naam "Davin" wordt voornamelijk aan jongens gegeven, hoewel het ook als een uniseks naam kan worden beschouwd.

In de afgelopen decennia is het gebruik van de naam "Davin" geleidelijk toegenomen in Nederland, maar het blijft nog steeds minder populair dan veel andere voornamen. Er zijn geen opvallende trends te zien in termen van geografische spreiding of sociaal-economische achtergrond van ouders die deze naam kiezen. Het is belangrijk op te merken dat namen populariteit kunnen variëren over de jaren, dus het kan zijn dat de populariteit van "Davin" in de toekomst verandert.

Computer gegenereerde tekst

Andere schrijfwijzen zijn: Dávin, Davín

Met een lettertje anders heb je: Cavin, Dabin, Dafin, Dajin, Dakin, Dalin, Damin, Danin, Daoin, Dapin, Darin, Datin, Davan, Daven, Davia, Davic, David, Davie, Davij, Davil, Davio, Davis, Davit, Davon, Davyn, Dawin, Dayin, Devin, Divin, Dlvin, Gavin, Havin, Javin, Kavin, Lavin, Mavin, Navin, Ravin, Savin, Tavin, Xavin, Yavin, Zavin

Zie ook