De voornaam Jolie

Deze naam wordt ook als achternaam gebruikt. Deze naam wordt voornamelijk voor vrouwen gebruikt.

Jolie is een voornaam die in Nederland steeds populairder wordt. Hoewel het oorspronkelijk een Franse voornaam is, is het inmiddels ook in andere landen bekend en geliefd. De betekenis van de naam Jolie is "mooi" of "prachtig". Het is een kenmerkende naam die positieve en esthetische connotaties met zich meebrengt.

Jolie is een naam die zowel voor jongens als meisjes gebruikt kan worden, maar het wordt vaker geassocieerd met meisjes. Het is een korte en krachtige naam met een elegante klank. De naam Jolie komt soms voor als een verkorte versie van de naam Jolanda, maar wordt ook vaak op zichzelf gebruikt als een aparte voornaam. Jolie is wellicht bekend geworden door de bekende actrice Angelina Jolie, die heeft bijgedragen aan de populariteit ervan.

Computer gegenereerde tekst

Andere schrijfwijzen zijn: Jolíe, Jolié, Jólie, Jolìe, Joliè

Met een lettertje anders heb je: Bolie, Folie, Iolie, Jalie, Jelie, Jilie, Joaie, Jobie, Jocie, Jodie, Joeie, Jogie, Jojie, Jokie, Jolee, Jolia, Jolij, Jolin, Jolis, Jolit, Joliz, Jolke, Jolle, Jolme, Jolte, Jomie, Jonie, Jopie, Jorie, Josie, Jotie, Jovie, Jowie, Joyie, Jozie, Julie, Kolie, Molie, Nolie, Rolie, Solie, Volie, Yolie, Zolie

Zie ook